dilluns, 17 de setembre del 2012

PRESENTACIO CERDANYOLA PER LA INDEPENDENCIA

El passat dia 9 de setembre a les 20hes va celebrar la presentació de la Plataforma “Cerdanyola per laIndependència integrada a l'ANC” a ca n'Ortadó (Plaça San Ramon)Tots els discursos i presentacions del diferents ponents els podemdefinir com: potents, concrets, molt aclaridors i encoratjadors, peraixò els transmetem la més sincera felicitació. Una presentacióexcel·lent.

El dia següent, 10 de setembre a les21h, la mateixa Plataforma va organitzar un sopar a la mateixa plaçaon s'hi van aplegar més d'un centenar de persones, entre elles alguns representants de partits polítics locals.
S'Inicià la trobada amb enriquidors i potents parlaments a qui volem traslladar també la nostra sincera felicitació. Tot seguit, en Carles Santacruz(Coordinador comarcal de SI) i Jordi López de Solidaritat Catalana per la Independència, s'enfilaren a dalt del monument a la República situada en la mateixa plaça, i penjaren l'estelada alseu costat tot i fent esclatar grans aplaudiments i visques a Catalunya Lliure. Va ser, potser, el moment culminant que, fins i tot, a molts dels presents, ens va a arribar a emocionar.  Finalment va acabar amb un bon sopar!!