dimecres, 6 de febrer del 2013

PREGUNTES SOBRE EL CENS D'ACTIVITATS

Després de les informacions aparegudes als mitjans de comunicació de la nostra ciutat i d'allò que ens vam assabentar al ple municipal de dijous passat, hem entrat a registre una bateria de preguntes dirigides a la regidora d'ocupació i del regidor delegat de finances, aquí les teniu.
 
 

Davant de les informacions publicades per l’Ajuntament de Cerdanyola referent a larealització del cens d’activitats a la nostra ciutat.
 
Atès el compromís adquirit pel govern municipal posterior a acord de ple per a la realització d’un cens d’habitatges buits a la nostra ciutat, que es realitzaria mitjançant convocatòria de Pla Ocupacional.

Atès que el Pla Ocupacional s’ha utilitzat per realitzar el cens d’activitats que segons informació de la Diputació de Barcelona es realitzava sense cost per l’Ajuntament.

Atès que l’Ajuntament ha informat que s’ha realitzat amb recursos propis.

Solidaritat Catalana per la Independència demana a la regidora d’ocupació Carmen Rebollo, i al regidor delegat Francisco Ortiz, resposta a les següents qüestions:
 
1. Si el mes de novembre no hi havia recursos econòmics per aquest plad’ocupació, d’on han sortit si s’ha fet amb recursos propis?
 
2. Quan es va convocar aquest pla d’ocupació i a on es va publicar?
 
3. Quins eren els requisits per participar-hi?

4. Quantes sol·licituds s’han rebut?
5. Quins han sigut els criteris per dur a terme la selecció?
 
6. Quin cost ha tingut?